Welkom bij de Bourgezondiër

Eetcoach voor volwassenen & gespecialiseerd in de begeleiding van kinderen met (beginnend) overgewicht 


Kleine aanpassingen.....groot verschil

 

 

De Bourge....wat? De gezonde Bourgondiër- ofwel een Bourgezondiër. Omdat genieten van eten en gezond eten hand-in-hand kunnen gaan. Genieten op een gezonde manier, met af een toe een bewuste uitzondering. 

Dus ben je klaar voor een gezonde levensstijl; zonder diëten, supplementen of andere therapieën? Samen gaan we terug naar de basis, gezond eten en bewegen.  Elk advies wat ik geef is anders. Ik kijk naar jou, je eetpatroon, je eetmomenten, de voedingsstoffen die je binnenkrijgt en wat je eigenlijk nodig hebt op basis van hoe actief je bent. Hierbij kijk ik.....lees meer
            Ik ben gespecialiseerd in de begeleiding van kinderen met (beginnend) overgewicht en obesitas. Als gecertificeerd kinder-eetcoach werk ik met de bewezen effectieve methode van Lekker Pûh!!!  Via deze methode zijn al honderden kinderen gegroeid naar hun gezonde gewicht! Klik hier voor meer informatie!


Ik ben actief in de regio Tilburg en omstreken. Voor persoonlijk advies kom ik bij u thuis! Vanwege de huidige maatregelen zullen de consulten voornamelijk online plaatsvinden.