Welkom bij de Bourgezondiër

Eetcoach voor volwassenen & kids!
De Bourgezondiër- gewichtscoach voor de levensgenieter

Hou je van eten, maar wil je ook een gezond gewicht hebben en kun je hier wat steun bij gebruiken? 

Elk advies wat ik geef is anders. Ik kijk naar jou, je eetpatroon, je eetmomenten, de voedingsstoffen die je binnen krijgt en wat je eigenlijk nodig hebt op basis van hoe actief je bent. Hierbij kijk ik niet alleen naar de hoeveelheid kilocalorieën, maar ook de hoeveelheid koolhydraten, goede en slechte vetten en eiwitten. Ik kijk naar je gewicht, je BMI, maar ook naar je vetpercentage, middelomtrek en je spiermassa. Er wordt een weekmenu opgesteld op basis van jouw persoonlijke voorkeuren en wat werkzaam is. Ook een beweegplan behoort tot de mogelijkheden.

Ook ben ik er als coach. Om je te leren gaan met mindere momenten, moeilijke momenten, momenten waarop een stuk chocolade of een biertje toch echt een hoop lijkt op te lossen. Hierin geef ik ondersteuning en praktische handvatten zodat deze momenten allemaal net wat makkelijker worden.

Daarnaast vergeet ik het genieten niet. Want het moet geen strijd worden, maar een levensstijl die goed vol te houden is en waarin je ook gewoon mag genieten, met mate en bewust.

Neem gerust contact op! Ik kom graag een keer vrijblijvend langs om kennis te maken.Mijn naam is Kristel Reijnen, (kinder) gewichtsconsulente en medisch bioloog.  Ik ben al jaren actief op het gebied van gezondheid, zowel op professioneel als op persoonlijk gebied.  Zelf ook wat kilo's te zwaar geweest en hierna het roer omgegooid naar een gezondere levensstijl. Ik adviseer je graag naar een energieker en gezondere levensstijl.


BGN geaccrediteerd

De Bourgezondiër is BGN geaccrediteerd. BGN is de Beroepsvereniging gewichtsconsulenten Nederland. Door deze accreditatie worden door sommige verzekeraars de consulten (deels) vergoed. Vraag voor meer informatie dit na bij de zorgverzekering. Voor meer informatie over de tarieven, klik hier.