Welkom bij de Bourgezondiër

Eetcoach voor de levensgenieter

Lekker Pûh!!!- vol zelfvertrouwen groeien naar je gezonde gewicht!


Per 1 april 2021 is het stukje begeleiding bij kinderen overgezet naar mijn nieuwe bedrijf Kinder Eetcoach Tilburg. Klik hier voor de Kinder Eetcoach site met alle informatie! 

Ik werk met de methode Lekker Pûh!!!, speciaal voor kinderen tussen de 6-18 jaar om op een leuke manier te groeien naar hun gezonde gewicht!


Als moeder van 2 actieve jongens weet ik hoe belangrijk gezond eten is voor kinderen, maar ik weet hoe moeilijk het kan zijn om dit voor elkaar te krijgen. Iedere ouder wil het beste van zijn of haar kind, maar wat als je in je gezin te maken krijgt met een kind met overgewicht? 


Met de methode van Lekker Pûh!!! leer ik kinderen op een leuke en speelse wijze om gezond te eten en te bewegen. Zelfvertrouwen, gezond eten en bewegen zijn belangrijke onderdelen van de methode van Lekker Pûh!!! Met kleine aanpassingen zorgen we ervoor je kind groeit naar het gewicht wat bij hem of haar past.


Lekker Pûh!!!- wetenschappelijke methode voor afvallen bij kinderen

Wetenschappelijk onderzoek van de Universiteit van Wageningen laat zien dat Lekker Pûh!!! een effectieve methode is om kinderen te helpen groeien naar hun gezonde gewicht.  Al meer dan 1000 kinderen in Nederland, België en Zwitserland genieten inmiddels zelfverzekerd van hun jeugd op gezond gewicht zonder terugval.


Kijk voor meer informatie en ervaringen van ouders en kinderen op de website van Lekker Pûh!!! of neem vrijblijvend contact op. 


Bekijk hier de gratis webinar van Lekker Pûh!!! & verkikkerd op gezond vol handige tips voor een gezonde opvoeding: