Welkom bij de Bourgezondiër

Eetcoach voor de levensgenieter

Ervaringen

Gea (60 jaar)

Zo fijn dat ik nu op een gezond gewicht zit. Als 60+ vond ik het altijd fijn om met Kristel te praten tijdens onze afspraken. Omdat het corona-tijd is heb ik haar nooit in levende lijve ontmoet, maar de online consulten verliepen prima. Kristel heeft een goed luisterend oor en kijkt goed naar hoe iemand in elkaar zit, met zijn goede en slechte eigenschappen. Vanuit daar stuurt ze dan bij. Ik eet nu lekker en gezond, ik blijf zeker zo doorgaan! Dankjewel!


Jade (10 jaar)

Ik ben in oktober 2020 begonnen bij Lekker Pûh Tilburg, bij Kristel. Het verliep allemaal erg goed! Ik ben in een klein half jaar bijna 10kg afgevallen, hierdoor voel ik me veel fijner. Ik heb er niet veel moeite voor hoeven doen, want ik kon door de koek -en snoepkaartjes van Lekker Pûh in het weekend gewoon iets lekkers eten. Ik ben blij dat het mij zo goed geholpen heeft, het is zeker een aanrader!


Leoni (35 jaar) 
Ouders van Flo (8 jaar)

Begin 2021 kwamen we via onze Kinderfysio in contact met Kristel van Kinder Eetcoach Tilburg. We wisten ons geen raad omdat het maar niet wilde lukken om onze dochter Flo, na een zwaar traject met veel medicatie, op een gezond gewicht te krijgen.  Gelukkig gaf Kristel ons hele duidelijke en fijne tips. Zelfs Flo van 8 jaar snapt deze helemaal zonder onze hulp. Met een paar kleine aanpassingen lukt het nu wel om naar een gezond gewicht te groeien. We zijn er bijna! We houden ons vast aan de handvaten die Kristel ons heeft gegeven en als we haar hulp weer nodig hebben, kloppen we direct weer aan!